Rólunk


Ügyesedni - online játéktér: alap- és részképesség-fejlesztő oktatási játékok

A Balázs-Diák Kft. innovatív digitális megoldásokra specializálódott az oktatási piacon. A szemvezérléssel is használható Ügyesedni ötlete a nemzetközileg is ismert Pető András Főiskolával történt kooperáció eredményeként született. Arra törekedtünk, hogy az univerzális tervezés által egy speciális, személyre szabott alkalmazás valósuljon meg, amely a felhasználók széles körének igényeit elégíti ki.


Okosan, digitálisan

Az oktatási játékok nagyszerű eszközök, hogy a mai általános iskolai tananyagban is szükséges képességeket megalapozza. Semmi sem áll közelebb a korunk gyerekeihez, mint a digitális technológia.


Későbbi lemaradás elkerülése

Fő célunk a megelőzés és a korai beavatkozás a jövőbeni lemaradás elkerülése érdekében. Nem minden tanuló fejlődik egyformán, hiszen mindenki más képességében kiemelkedő. Fejlesztésünk abban ad segítséget, ha valamelyik tanuló nem fejlődik azonos ütemben, mint társai, a játék ezt azonnal felismeri és speciális feladatokon keresztül lehetőséget ad a gyors felzárkózásra.


Élmény minden platformon

Újszerű, változatos megközelítés, amely folyamatosan fenntartja a figyelmet. Közvetlen visszacsatolással motivál, pozitív megerősítéssel díjazza a megfelelő megoldások helyességét.


Mindenki számára megfelelő játékok

A beállítási lehetőségek sokfélesége lehetővé teszi a megfelelő nehézségi szintek kiválasztását. Az adott gyermek képességeinek függvényében változtatható a fejlesztés üteme. Osztálykörnyezetben az inklúziót támogatja azáltal, hogy ugyanazon játékon belül mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb nehézségi szintet. Akár a hibamentes tanulás is elérhető.

Az összes Ügyesedni játék elérhető magyarul és angolul, továbbá néhány már a további nyelveken is: horvát, lengyel, német, spanyol, szerb, szlovén. A lista folyamatosan bővül.


Viszonteladóink: