GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYIK

Kérdésed van az Ügyesednivel kapcsolatban? Azt javasoljuk, hogy olvasd át az alábbiakban összegyűjtött GYIK-et, és ha marad kérdésed, feltétlenül írj nekünk!

Gyakran ismételt kérdések

Különbséget kell tennünk az online játéktér és a telepíthető szoftver között. Az online játéktéren a játékok bármilyen eszközön játszhatóak, amelyek képesek internet elérésre. A telepíthető szoftver egy adott számítógépen vagy laptopon fog működni, ahova fel lett telepítve.

Windows 7 vagy annál újabb operációs rendszereken fut a telepíthető szoftver. Az online játéktér nincs operációs rendszerhez kötve. Feltétele a böngésző mibenléte, ajánlott a Firefox vagy a Chrome böngészőben megnyitni a játékteret. 

A napi kódot az intézmény adhatja meg a diákoknak, pedagógusoknak, amivel saját eszközeiken, akár otthon is használhatják a játékokat. A felső részen a “kód”menüpontra kattintva be kell írni a napi kódot, rákattintani az aktiválásra és ezután máris elérhetőek a játékok. A napi kód másnapra elévül, így akkor újabb kódot kell megadni. 

A játéktéren megtalálható az összes Ügyesedni képességfejlesztő játék. A játékok ikonjaira kattintva feltűnik egy háromszög és egy “i” betű. A háromszögre kattintva tudjuk elindítani a játékot. A “i” betűre kattintva megnézhetjük a játék módszertanát, fejlesztési területeit. 

A mai átlagos internetkapcsolat minősége teljesen megfelel a játékok futtatásához:  ADSL szélessávú internetkapcsolat ajánlott. Gyengébb internetnél is működhet a játék, viszont várhatóan lassabban fog működni. 

Igen, egy kóddal más eszközökön meg tudunk nyitni különböző játékokat. 

A játék indítása előtt kattintson az információt jelölő “i” gombra, és elolvashatja a teljes módszertani útmutatót. 

Ha a bejelentkezés után a játékok még mindig nem elérhetőek, érdemes először megpróbálni a belépést újra. Ha ezután sem sikerül, írj nekünk az info@ugyesedni.hu e-mail címen, vagy vedd fel a kapcsolatot munkaidőben a kollégánkkal a +36 (20) 466-4116-as telefonszámon.

Az intézményi belépési jelszó és a napi kód nem változtatható meg. 

A napi kódot az intézmény kiadhatja a diákjainak és pedagógusainak, amivel otthonra is kiadhatóak házi feladatok. 

Az intézményi belépési kód a megvásárlása után nem évül el, hónapokkal később is beléphet ugyanazzal a kóddal.  

A megrendelés és a fizetés a balazs-diak.hu weboldalon, a Balázs-Diák Kft hivatalos webshopjának felületén keresztül történik. Van lehetőség előre utalásra, utalásra, vagy utánvétes fizetésre. 

Az Ügyesedni szoftverek már egészen óvodás kor elejétől – 3 éves kortól – az elemi iskola végéig, 14 éves korig ajánlottak. A játékokon belüli széleskörűen választható beállítások, nehézségi szintek garantálják a kornak megfelelő fejlesztést. 

Az Ügyesedni fejlesztő szoftverekből összeállított csomagokat intézmények tudják megvásárolni. Magánszemélyek számára a Google Play áruházban vásárolhatóak meg az applikációk 990 Ft-os áron. 

Elérhetőségek

Lépj velünk kapcsolatba!

Cím

1138 Budapest, Szekszárdi u. 12/a

E-mail cím

info@ugyesedni.hu

Telefon

+36 (1) 266-5140
+36 (20) 466-4116

Kövess minket!

Írj nekünk!