KEDVEZMÉNYES

Iskolai csomagajánlatok

Iskolai csomagok

Képességfejlesztés játékosan. A Balázs-Diák Kft. saját fejlesztő és grafikus csapata alkotta játéktér magas minőségű és változatos interaktív fejlesztő játékok tárházával várja a gyerekeket. A játéktéren több, mint 40 db fejlesztő szoftver található. 

Iskolai csomagajánlatok

Ügyesedni 1.

Iskolai előkészítő

Nagyon fontos az óvoda – iskola közti átmenet elősegítése.  Ebben a csomagban szereplő játékok lehetővé teszik az eltérő képességű gyerekek egyéni ütemű fejlődését. Az iskolai előkészítő applikáció csomagunkban olyan játékokat találhatnak, melyek fejlesztik a memóriát, az összehasonlítás tevékenységét, a vizuális észlelést és a téri tájékozódást. 30 db applikáció segíti a differenciálást az előkészítő szakaszban.

Ügyesedni 2.

Matematikai készségfejlesztés

A 20 applikációból álló csomagunk segítséget nyújt a matematikai készségek fejlesztésében. A fokozatosság elve alapján nehezedő játékaink tanórákon és a fejlesztő foglalkozásokon is jól használhatóak. Egyes játékokkal a gyermekek téri tájékozódását síkban fejlesztjük és ezalatt összeadni, kivonni is megtanulnak megfelelő ritmusban észrevétlenül. Az applikációk a négy alapműveletet is gyakoroltatják.

Ügyesedni 3.

Magyar nyelv és szókincsbővítés

Az anyanyelvi készségeket fejlesztő applikációs csomagunk 10 játékot foglal magában. Tanórai gyakorlásra és fejlesztő foglalkozásokon is használhatóak az applikációk. A játékok sok beállítási lehetősége a fokozatosság elve alapján van felépítve, így könnyedén tudunk a segítségével differenciálni. A magyar nyelv és szókincsbővítő csomag a betűtanuláshoz, nyelvtani ismeretekhez és a fogalmazáshoz nyújt segítséget. 

Ügyesedni 4.

Alsó tagozatos általános képességfejlesztés

20 db képességfejlesztő online játékot tartalmaz a csomag. A kulcskompetenciák többségét érintik a játékok: anyanyelvi kommunikációt, matematikai kompetenciát, természettudományos kompetenciát, digitális kompetenciát és a szociális és állampolgári kompetenciát. A csomag sokszínűsége támogatja a pedagógus munkáját, megfelelő motivációs és jutalmazási eszköz is lehet. A játékok alkalmazható tudáshoz vezetnek, a fokozatosság elve alapján épülnek fel. 

Ügyesedni 5.

Problémamegoldás és algoritmikus gondolkodásfejlesztés

A 20 játékot tartalmazó csomagunk a gyerekek gondolkodását és problémamegoldását támogatják. Játékos formában elsajátíthatják az algoritmikus gondolkodás alkalmazását, mely a digitális kultúra egy hangsúlyos fogalma. Klasszikus játékok fejlesztik a gyerekek időbeli és térbeli tájékozódását, logikus gondolkodását,különböző tantárgyakhoz kapcsolható területek készségeit.

Ügyesedni 6.

SNI sajátos nevelési igényű gyermekeknek

Alap – és részképességfejlesztő játékokat tartalmaz a csomag. A 20 játék általános ismereteket, érzelmi intelligenciát, matematika és magyar készségeket és memóriát is fejleszt. A gyerekek észrevétlenül játékosan sajátíthatnak el adott kompetenciákat. A játékokhoz feladatok, akár drámaórákba beillő feladatok is kapcsolahatók. Interaktív játékaink célja, hogy játszva tanuljanak a gyerekek. 

Ügyesedni 7.

Szemvezérlős játékok

Az 5 játékot tartalmazó csomag jellemzője, hogy támogatja a hibamentes tanulást. A játékmenetek úgy lettek kialakítva, hogy a tanulás ezen formájában nem ad lehetőséget hibázásra, ezáltal a szorongást keltő frusztráció elkerülhető. A játékoknak van bevezető szakasza, így a tapasztalatlan felhasználókat megtanítja a helyes használatra. 

MINDET SZERETNÉD?
Az összes fejlesztő szoftver egy csomagban

Az Ügyesedni játéktér 40 applikációt tartalmaz, melyek különböző területekre koncentrálva segítik a gyermekek fejlődését. Számítógépen, tableten, okos panelen, telefonon egyaránt használhatóak. Online bármikor, bárhonnan elérhetőek, így kiadhatóak egyszerre akár több osztálynak is házi feladatként a különböző játékok.

A teljes játéktér előnyei

Korlátlan hozzáférés

Teljes intézményi hozzáférés az Ügyesedni játéktérhez - akár több osztályban is játszhatják egyszerre.

Online játéktér

Az osztályteremben, a kertben, kirándulás közben - a játékok digitális eszközökön online bárhol, bármikor elérhetőek.

Komplex fejlesztés

A teljes hozzáférés segítségével 7 különböző fejlesztési területtel az összes, tanuláshoz fontos képesség fejleszthető.

Gyakorolnál inkább?

Alsós matek

1-4. osztályos matek gyakorló szoftverek

A matematika gyakorló feladatok a számfogalom megerősítését, a számolási készség fejlesztését szolgálják. Minden feladat a fokozatosság elve alapján épül fel. Minden kategóriában több választási lehetőség van, például, hogy átlépés nélküli vagy átlépéses műveleteket gyakoroljanak a tanulók.

AJÁNLAT SZÜLŐKNEK

Ügyesedni otthonra?

Szeretné megvásárolni az Ügyesedni játékokat magánszemélyként?
Semmi akadálya, az összes Ügyesedni applikáció elérhető a Google Play áruházban.
Kattintson a linkre!