OKTATÁSI APPLIKÁCIÓK

Milyen területen szeretnél Ügyesedni?​

Egyszerű kategóriaválasztónk segítségével könnyen megtalálhatod a számodra megfelelő kategóriát és alkategóriát, majd azon belül a tetszőleges játék kiválasztása csupán egyetlen kattintás. Szóval, melyik képességedet szeretnéd fejleszteni?
Ügyesedni oktatási applikációk

Matematikai applikációink, játékos formában fejlesztik a számfogalom kialakítását és a számolási rutint. Matematikai készségfejlesztésére és felzárkóztatására kialakított applikációink óvodás kortól általános iskoláig használható matematikai feladatokat tartalmaznak. Számok felismerése, szorzótábla, alapműveletek tízezres számkörben is. Fedezzük fel együtt a számok világát!

Ügyesedni oktatási applikációk

A hangfelismerésétől a szövegalkotás gyakorlásáig játékos, színes applikációkat találhatunk. Felzárkóztatás és tehetséggondozás céljából is használható oktatási applikációinkat általános iskolások számára ajánljuk. Egy alkalmazáson belül több különböző játékmód teszi lehetővé a változatos játékélményt. Versengésre is alkalmas, izgalmas feladványok. Vesszünk el a betűk rengetegében!

Ügyesedni oktatási applikációk

Memória- és vizuális figyelem, algoritmikus és logikus gondolkodás fejlesztése kisiskolások részére a kiemelt kompetencia területekre fókuszálva. Mindeközben észrevétlenül fejlődik a téri orientáció és a koncentráció. Applikációnként, több, mint 10 beállítási lehetőséggel. Felzárkóztatásra is alkalmasak, már óvodás kórtól. Keress kalandokat a kedvenc karaktereiddel!

Ügyesedni oktatási applikációk

Játékosan fejleszti a részképességeket, autistáknak is ajánlott! Hibamentes tanulási opcióval bővített applikációk, hogy SNI-s (sajátos nevelési igényű) diákok is teljesértékű részesei lehessenek a játékélménynek. A színes, barátságos grafikával ellátott applikációk tanulási és kognitív funkciók fejlesztésére is alkalmasak. Fejlődj a saját tempódban!